Skip to content

Front Office Manager

Nuland, Noord-Brabant, NetherlandsFront Office

Job description

FRONT OFFICE MANAGER 

Gasten een warm welkom heten en ze meteen thuis laten voelen kost jou geen moeite. Je doet altijd net dat stapje extra door gasten wegwijs te maken in het vernieuwde hotel en in de omgeving van Den Bosch. Dit doe je samen met jouw collega’s, die je ook aanstuurt. Daarnaast vind jij het ook niet erg om administratieve zaken op je te nemen. Spreekt dit jouw aan? Mooi, want wij zijn op zoek naar een Front Office Manager!


  ‘‘ALS FRONT OFFICE MANAGER GEEF JIJ ALLE GASTEN EEN HARTELIJK WELKOM EN EEN ZORGELOOS VERBLIJF, SAMEN MET HET FRONT OFFICE TEAM.”


WAT GA JE DOEN?

Jij bent het aanspreek punt van de Front Office, je verwelkomt de gasten, geeft de nodige inlichtingen, verzorgt de administratie voor check-in en overhandigt de kamersleutel en maakt de gast wegwijs in het hotel, maar het allerbelangrijkste, jij zorgt dat de gast echt op zijn of haar plek is, daarnaast ook:

 • Je informeert gasten (winkelcentra, restaurants, bezienswaardigheden, uitstappen, uurregeling openbaar vervoer enz.), lost problemen of klachten op en je bent permanent attent voor de noden van de gast;
 • Je bent verantwoordelijk voor de kassa en de wisseloperaties, houdt toezicht op in- en uitgaande gasten en je bedient de telefooncentrale;
 • Je geeft operationeel instructies aan de betrokken departementen of diensten (restaurant, schoonmaakdienst, room-service);
 • Je overziet alle werkzaamheden van de afdeling en stuurt de Front Office medewerkers aan;
 • Je bent verantwoordelijk voor de personeelsinzet, zoals het maken van de personeelsroosters, werkverdeling en inzet van de medewerkers;
 • Je draagt zorg voor een nauwkeurige verwerking van de (financiële) administratie binnen de afdeling en de kwalitatieve uitvoering van de ingewikkelde procedures.


WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor goed draaiend hotel en Front Office afdeling. Je bent vriendelijk tegen je gasten en je collega’s. Jij begeleidt je collega’s en bent voor hen een betrouwbaar aanspreekpunt. Je motiveert en enthousiasmeert het team en legt de nadruk op hun tevredenheid en ontwikkeling. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En: 

 • Je bent flexibel inzetbaar, ook ‘s avonds en/of in het weekend;
 • Je bent stressbestendig en kunt prioriteiten stellen;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke positie;
 • Je kunt goed werken in teamverband;
 • Je bent representatief en gastvrij;
 • Je spreekt vloeiend- en foutloos Nederlands;
 • Ervaring met APMA / IDPMS is een pré.

Job requirements

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!  Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op: 

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is; 
 • Een Family & Friends membercard die jou korting geeft bij onder andere de restaurants en spa’s van Van der Valk International en op overnachtingen;
 • Mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze bedrijfsfitness.

LEER ONS KENNEN!

Als jij bij ons aan de slag gaat, zul je merken dat niet alleen nieuwe gasten, maar ook vaste gasten hun ogen uit zullen kijken. Na een grondige verbouwing is Hotel Nuland omgetoverd tot een van de modernste en duurzaamste hotels van Nederland. Onder de rook van het prachtig historische ‘s-Hertogenbosch en nabij de heerlijke Nulandse heide zorgen jij en je bevlogen collega’s voor een heerlijk en zorgeloos verblijf. En met fijne regelingen en de gezelligste personeelsborrels, maken wij het jou en je collega’s ook graag naar de zin!

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 10 andere hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel Lelystad, Hotel 's-Hertogenbosch - Vught, Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch, Hotel Lelystad, Hotel Noordwijk en Hotel Gorinchem. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.


KLAAR OM TE BEGINNEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + Motivatie in te sturen via de knop "solliciteren". 

or

Contact

Voor vragen over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met onze HR-afdeling via 06-39329099