Skip to content

Medewerker Spoelkeuken

Op locatie
 • Nuland, Noord-Brabant, Nederland
Keuken

MEDEWERKER SPOELKEUKEN

Glanzend, schoon en fris is het fijnste wat er is. En zo is het! Jij bent de spil van de afdeling ‘Spik en Span’. Je zorgt ervoor dat jouw collega’s blindelings een bord kunnen pakken om prachtig op te maken of een glas kunnen grijpen voor een kristalhelder glas water. Zo maak jij het werken in onze keuken voor iedereen moeiteloos. 


  ‘‘ALS MEDEWERKER SPOELKEUKEN VERVUL JE EEN GLANSROL IN ONZE KEUKEN!” 


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Je gaat je bezighouden met het: 

 • Schoonmaken van keukenapparatuur- en gereedschap; 
 • Bedienen van de spoel- en afwasmachines; 
 • Sorteren en opruimen van serviesgoed en bestek; 
 • Aanvullen van voorraad glas, servies en bestek in het restaurant; 
 • Zorgdragen voor de uitvoering van alle voorschriften m.b.t. veiligheid, hygiëne en arbo. 


WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU? 

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiende keuken. Je bent vriendelijk tegen je gasten en je collega’s. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het restaurant verlaten met een glimlach...  En: 

 • Je kan goed onder druk werken; 
 • Je kunt goed in teamverband werken; 
 • Je hebt oog voor details; 
 • Je beschikt over een flexibele instelling met betrekking tot werkdagen en uren;
 • Je hebt geen bezwaar om te werken op zon- en feestdagen. 

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!  Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op: 

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is; 
 • Een Family & Friends membercard die jou korting geeft bij onder andere de restaurants en spa’s van Van der Valk International en op overnachtingen;

 • Mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze bedrijfsfitness.


LEER ONS KENNEN!

Als jij bij ons aan de slag gaat, zul je merken dat niet alleen nieuwe gasten, maar ook vaste gasten hun ogen uit zullen kijken. Na een grondige verbouwing is Hotel Nuland omgetoverd tot een van de modernste en duurzaamste hotels van Nederland. Onder de rook van het prachtig historische ‘s-Hertogenbosch en nabij de heerlijke Nulandse heide zorgen jij en je bevlogen collega’s voor een heerlijk en zorgeloos verblijf. En met fijne regelingen en de gezelligste personeelsborrels, maken wij het jou en je collega’s ook graag naar de zin!

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 10 andere hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel Lelystad, Hotel 's-Hertogenbosch - Vught, Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch, Hotel Lelystad, Hotel Noordwijk en Hotel Gorinchem. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.


KLAAR OM TE BEGINNEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + Motivatie in te sturen via de knop "solliciteren".

of