Skip to content

All-round Medewerker Restaurant (Food & Beverage)

Nederland, Noord-Brabant, NulandRestaurant

ALL-ROUND MEDEWERKER RESTAURANT (FOOD & BEVERAGE)

Je komt te werken in een dynamisch en gezellig team. Jij krijgt er energie van om de restaurant gasten een onvergetelijke dag te bezorgen en zorgt samen met je collega’s iedere werkdag weer voor een goede werksfeer en een net restaurant. Je krijgt hierbij de leiding over een klein groepje medewerkers en weet hen aan te sturen waar nodig, zelf draai je hierbij ook mee in de werkzaamheden. Hoe zal er zo’n werkdag dan ongeveer uit komen te zien?

WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

· Je geeft leiding aan een kleine groep medewerkers;

· Je stuurt aan en draait zelf mee in het verzorgen van mise en place;

· Je ontvangt gasten bij binnenkomst en neemt (tafel)reserveringen aan;

· Je adviseert gasten en begeleidt ze bij de menukeuze;

· Je serveert de drankjes en gerechten;

· Je helpt de gasten bij het afrekenen.

Als All-round Medewerker Restaurant zijn er bij Van der Valk Nuland – ’s-Hertogenbosch oneindig veel leermogelijkheden en daarnaast leer je bij ons echt wat gastvrijheid is: wij zeggen geen nee, maar bieden een alternatief.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU? 

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiend restaurant. Je bent vriendelijk tegen je gasten en je collega’s. Gastvrijheid betekent voor jou nét dat stapje extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En:

· Je bent flexibel inzetbaar, ook ‘s avonds en/of in het weekend;

· Je hebt minimaal 2 jaar werk ervaring;

· Je hebt een prettige en plezierige omgang met collega’s;

· Je hebt een goede beheersing in de Nederlandse en Engelse taal.


WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!  Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op: 

  • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is; 
  • Een Family & Friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants; 
  • Mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze bedrijfsfitness.

LEER ONS KENNEN!

Als jij bij ons aan de slag gaat, zul je merken dat niet alleen nieuwe gasten, maar ook vaste gasten hun ogen uit zullen kijken. Na een grondige verbouwing is Hotel Nuland omgetoverd tot een van de modernste en duurzaamste hotels van Nederland. Onder de rook van het prachtig historische ‘s-Hertogenbosch en nabij de heerlijke Nulandse heide zorgen jij en je bevlogen collega’s voor een heerlijk en zorgeloos verblijf. En met fijne regelingen en de gezelligste personeelsborrels, maken wij het jou en je collega’s ook graag naar de zin!

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 10 andere hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel Lelystad, Hotel 's-Hertogenbosch - Vught, Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch, Hotel Lelystad, Hotel Noordwijk en Hotel Gorinchem. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.

KLAAR OM TE BEGINNEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + Motivatie in te sturen via de knop "solliciteren".

Contact

Voor vragen over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Charlotte van Helden via 06-35118700