Overslaan naar content

Bartender

Op locatie
 • Nuland, Noord-Brabant, Nederland
Restaurant

BARTENDER

Van der Valk Nuland wil uitgroeien tot een icoon als het gaat om het serveren van drankjes en de beleving hiervan en kiest daarom voor jou als nieuwe bartender! Waarom? We want to be the first of its kind, to be the first in your mind.  Je komt te werken in een dynamisch en gezellig team. Jij krijgt er energie van om de gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen en zorgt samen met je collega’s iedere werkdag weer voor een goede werksfeer en een nette bar. Daarnaast draag je voornamelijk zorg voor het uit serveren van verschillende dranken. Hoe zal zo’n werkdag er dan ongeveer uit komen te zien?


''ALS BARTENDER ZORG JIJ VOOR DE ALLERLEKKERSTE DRANKJES''


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

 • Je hebt kennis van verschillende dranken en het maken hiervan;
 • Je maakt van elke bestellen een feestje en houdt de gasten geëntertaind. Je creëert in samenwerking met jouw collega’s een geweldige beleving voor onze gasten;
 • Je bereid de complexe mice&place van de dranken zelfstandig voor;
 • Zorg voor goede hygiëne achter de bar en werkt conform de HACCP voorschriften;
 • Je houdt jezelf bezig met de trends en ontwikkelingen in de markt, zie je iets gaafs voorbij komen? Dan anticipeer je hierop en doe je gelijk een voorstel;
 • Je zorgt voor het op- en afruimen na afloop en maakt aan de hand van schoonmaaklijsten de bar zorgvuldig schoon.


WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiende bar. Je bent vriendelijk tegen je gasten en je collega’s en gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach en een fantastisch gevoel. En:


 • Je bent flexibel inzetbaar, ook ‘s avonds en/of in het weekend;
 • Je bent nauwkeurig en hebt oog voor details hebt en wil graag hoge kwaliteit leveren;
 • Je houdt niet van het standaard praatje en vindt het leuk om meer te weten te komen over onze gasten;
 • Je hebt minimaal één jaar werk ervaring;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!  Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op: 

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is; 
 • Een Family & Friends membercard die jou korting geeft bij onder andere de restaurants en spa’s van Van der Valk International en op overnachtingen;

 • Mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze bedrijfsfitness.


LEER ONS KENNEN!

Als jij bij ons aan de slag gaat, zul je merken dat niet alleen nieuwe gasten, maar ook vaste gasten hun ogen uit zullen kijken. Na een grondige verbouwing is Hotel Nuland omgetoverd tot een van de modernste en duurzaamste hotels van Nederland. Onder de rook van het prachtig historische ‘s-Hertogenbosch en nabij de heerlijke Nulandse heide zorgen jij en je bevlogen collega’s voor een heerlijk en zorgeloos verblijf. En met fijne regelingen en de gezelligste personeelsborrels, maken wij het jou en je collega’s ook graag naar de zin!

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 10 andere hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel Lelystad, Hotel 's-Hertogenbosch - Vught, Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch, Hotel Lelystad, Hotel Noordwijk en Hotel Gorinchem. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.


KLAAR OM TE BEGINNEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + Motivatie in te sturen via de knop "solliciteren". 

of