Skip to content

Chef de Partie

Nuland, Noord-Brabant, NederlandKeuken

CHEF DE PARTIE

De Chef roept een gerecht af: in een vloeiende beweging komen gerechten van de verschillende parties samen op één bord. Alle mise en place, alle focus op de bereiding van de verschillende componenten komen in een harmonie van smaken en timing samen. Jij kijkt nog even tevreden over je schouder als het bord de keuken verlaat. Dan focus je weer op jouw partie en jouw brigade... In de flow blijven!

In je werk voer je in jouw partie zelf werkzaamheden uit die betrekking hebben op mise en place, bereidingen en uitgifte van gerechten of delen van gerechten. Daarnaast vervul je een leidinggevende en bewakende rol: je ziet erop toe dat de medewerkers het vastgestelde beleid volgen en zich houden aan richtlijnen en voorschriften.

‘‘ALS CHEF DE PARTIE ZORG JE DAT ELK INGREDIËNT VAN EEN GERECHT PERFECT BEREID IS.’’

WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Jij begeleidt je collega’s en bent voor hen een betrouwbaar aanspreekpunt. Je motiveert en enthousiasmeert het team en legt de nadruk op hun tevredenheid en ontwikkeling. Je weet daarnaast als geen ander wat gastvrijheid is en kunt dit goed overbrengen op alle collega’s. Bij ons luidt de slogan namelijk: ‘wij zeggen geen nee, maar bieden een alternatief’. Dagelijks haal jij het beste uit jezelf en je collega’s! En:

 • Je coördineert en geeft richting aan de werkuitvoering in de partie;
 • Je beheert voorraden van de partie;
 • Je maakt gerechten of producten doorgeef gereed;
 • Je ontwikkelt (mede) nieuwe recepten of past recepten aan in overleg;
 • Je voert administratieve werkzaamheden uit in de partie.


WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Je zit vol met energie en hebt zelfkennis, daarnaast vind je het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiende keuken. Ook ben je kritisch en je bent altijd bezig met wat beter kan. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En:

 • Je hebt minimaal een afgeronde relevante koksopleiding;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een relevante omgeving;
 • Je hebt kennis van regelgeving op het gebied van Arbo en HACCP;
 • Je hebt een praktische, actieve en doelgerichte instelling.

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!  Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op: 

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is; 
 • Een Family & Friends membercard die jou korting geeft bij onder andere de restaurants en spa’s van Van der Valk International en op overnachtingen;

 • Mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze bedrijfsfitness.


LEER ONS KENNEN!

Als jij bij ons aan de slag gaat, zul je merken dat niet alleen nieuwe gasten, maar ook vaste gasten hun ogen uit zullen kijken. Na een grondige verbouwing is Hotel Nuland omgetoverd tot een van de modernste en duurzaamste hotels van Nederland. Onder de rook van het prachtig historische ‘s-Hertogenbosch en nabij de heerlijke Nulandse heide zorgen jij en je bevlogen collega’s voor een heerlijk en zorgeloos verblijf. En met fijne regelingen en de gezelligste personeelsborrels, maken wij het jou en je collega’s ook graag naar de zin!

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 10 andere hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel Lelystad, Hotel 's-Hertogenbosch - Vught, Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch, Hotel Lelystad, Hotel Noordwijk en Hotel Gorinchem. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.


KLAAR OM TE BEGINNEN?

Ben jij een specialist in koude gerechten, vlees, vis, sauzen, desserts of garnituren? Dan is het tijd om te solliciteren! Wij lezen graag in je motivatie brief ook waar je specialisme naar uit gaat en hoeveel ervaring je hier in hebt. Je kan jouw CV + motivatie in te sturen via de knop "solliciteren".

of

Contact

Voor vragen over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met onze HR-afdeling via 06-39329099