Skip to content

Hotel Marketeer

Nederland, Noord-Brabant, NulandSales & Marketing

In 1968 werd het eerste Van der Valk Motel geopend in Nuland. Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien. Inmiddels opent een volledig vernieuwd hotel in Nuland bijna haar deuren. Dit hotel is van alle gemakken voorzien, zoals 12 multifunctionele zalen, een restaurant, hotelbar, sushibar en ook nog een Gran Casino. Voor ons nieuwe hotel zijn we op zoek naar een enthousiaste Hotel Marketeer.

“Als Hotel Marketeer kun jij je creatieve brein helemaal de vrije loop laten en hiermee onze gasten bereiken.”

WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Van der Valk Nuland wil uitgroeien tot een icoon in de Nederlandse leisure & meetingindustrie en kiest daarom voor een nieuwe marketing- en campagnestrategie met daarbinnen een groot accent voor next level hotelmarketing. Waarom? We want to be the first of its kind, to be the first in your mind. Jij weet onze merkboodschap krachtig te vertalen naar verrassende en aantrekkelijke content om de betrokkenheid van onze fans te verhogen en meer volgers aan ons te binden. Als visuele storyteller ben jij verantwoordelijk voor het creëren van onze content voor al onze socials, stories & reels. Daarnaast coördineer je diverse marketingprojecten en zet je opdrachten uit bij je collega’s en externe partijen. Je bent de belangrijkste schakel tussen het hotel en de centrale marketingafdeling bestaande uit 4 marketing collega’s waaronder een content marketeer, grafisch vormgever en een social media marketeer waarmee je nauw samenwerkt.

Dit doe jij ook:

 • Je bedenkt innovatieve campagnes voor de brand en je voert en beheert de marketingagenda en de contentkalender;
 • Verantwoordelijk voor de dagelijkse content creaties en het plaatsen hiervan op alle social media kanalen;
 • Je bouwt aan de zichtbaarheid en groei van het hotel en zet samenwerkingen op met partners;
 • Signaleer je (lokale) marketingkansen en weet je dit samen met het centrale marketingteam te vertalen naar campagnes;
 • Coördineer je marketingprojecten, zoals de grote opening van Van der Valk Hotel Nuland;
 • Ben je samen met de centrale marketingafdeling verantwoordelijk voor het monitoren, analyseren en rapporteren van alle marketingcampagnes.

WAAROM DEZE BAAN BIJ JOU PAST!

Je zit vol met creatieve ideeën en je bent echt een teamplayer. Je kunt goed zelfstandig werken, maar haakt ook de juiste mensen aan wanneer dit nodig is. En:

 • Je beschikt over HBO-werk- en denkniveau;
 • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands;
 • Je bent organisatorisch sterk;
 • Je bent stressbestendig;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent 38 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt affiniteit met de hotellerie.

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!  Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op: 

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is; 
 • Een Family&Friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants; 
 • Mogelijkheid om gebruik te maken van onze bedrijfsfitness.

LEER ONS KENNEN! 

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 7 andere hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel 's-Hertogenbosch-Vught, Hotel Nuland-’s-Hertogenbosch en Hotel Noordwijk. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire. 

KLAAR OM TE STARTEN?  

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + Motivatie in te sturen via de knop "solliciteren" of middels een WhatsApp bericht naar: 06-35118700

Contact

Voor vragen over deze vacature kun je telefonisch of via WhatsApp contact opnemen met Charlotte van Helden via 06-35118700