Skip to content

Housekeeping Manager

Nuland, Noord-Brabant, NederlandHousekeeping

HOUSEKEEPING MANAGER

Jij begrijpt dat een hotel en een hotelkamer inlopen een beleving is. Je voelt het, je ruikt het en je ziet het. Met die instelling inspecteer jij de kamers en de openbare ruimtes van ons hotel. Niets ontgaat je! De fris opgemaakte bedden, alles precies op de juiste plek, schone handdoeken, een schoon restaurant, schone toiletten en heerlijke verzorgingsartikelen. Alles moet kloppen. Jij weet je enthousiasme hiervoor elke dag op je team over te brengen zodat, als gasten neerploffen in ons restaurant of op een bed, ze zich verwend voelen in ons prachtige nieuwe hotel.

‘‘ALS HOUSEKEEPING MANAGER ZORG JIJ VOOR DE ULTIEME GASTENBELEVING” 

WAT GA JE DAN PRECIES DOEN? 

Als Housekeeping Manager is er bij Van der Valk Nuland - ’s-Hertogenbosch is er meer mogelijk dan je denkt. Je grijpt je kans om alles over ons gloednieuwe hotel te leren. Dagelijks haal jij het beste uit jezelf en je collega’s. Je weet daarnaast als geen ander wat gastvrijheid is en kunt dit goed overbrengen naar je collega’s en gasten. Je rapporteert aan de Rooms Division Manager en verliest hierbij de doelstellingen nooit uit het oog. En: 

 • Je stuurt alle medewerkers van de Housekeeping en Algemene Dienst afdeling aan; 
 • Je checkt en controleert de gastenkamers en de technische voorzieningen op de kamers; 
 • Je controleert de schoonmaak van alle kamers en algemene ruimtes in het hotel; 
 • Je wijst werkzaamheden toe, geeft aanwijzingen/instructies en ziet toe op de voortgang; 
 • Je waarborgt de kwaliteit van de schoonmaak en ziet toe op efficiëntie van alle werkzaamheden binnen de afdeling; 
 • Je bent eindverantwoordelijk voor personeelsregistratie, uren, roosters en vakantieplanning etc; 
 • Je zorgt er voor dat er voldoende voorraad is en dat de juiste middelen aanwezig zijn. 


WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiende Housekeeping afdeling en daardoor een schoon hotel. Je begeleidt je collega’s en bent voor hen een betrouwbaar aanspreekpunt. Je motiveert en enthousiasmeert het team en legt de nadruk op hun tevredenheid en ontwikkeling. Je hebt zelfkennis, bent kritisch en je bent altijd bezig met wat beter kan. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En: 

 • Je kunt goed werken in teamverband; 
 • Je bent enthousiast en gastvrij en hebt oog voor detail; 
 • Je ziet het als een uitdaging om ervoor te zorgen dat de hotelkamers en algemene ruimtes netjes en schoon zijn; 
 • Je bent flexibel inzetbaar, ook tijdens de weekenden en feestdagen. 

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!  Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op: 

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is; 
 • Een Family & Friends membercard die jou korting geeft bij onder andere de restaurants en spa’s van Van der Valk International en op overnachtingen;

 • Mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze bedrijfsfitness.


LEER ONS KENNEN!

Als jij bij ons aan de slag gaat, zul je merken dat niet alleen nieuwe gasten, maar ook vaste gasten hun ogen uit zullen kijken. Na een grondige verbouwing is Hotel Nuland omgetoverd tot een van de modernste en duurzaamste hotels van Nederland. Onder de rook van het prachtig historische ‘s-Hertogenbosch en nabij de heerlijke Nulandse heide zorgen jij en je bevlogen collega’s voor een heerlijk en zorgeloos verblijf. En met fijne regelingen en de gezelligste personeelsborrels, maken wij het jou en je collega’s ook graag naar de zin!

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 10 andere hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel Lelystad, Hotel 's-Hertogenbosch - Vught, Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch, Hotel Lelystad, Hotel Noordwijk en Hotel Gorinchem. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.

KLAAR OM TE BEGINNEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + motivatie in te sturen via de knop "solliciteren".

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Contact

Voor vragen over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met onze HR-afdeling via 06-39329099