Skip to content

HR Assistent

Nuland, Noord-Brabant, NederlandHuman Resource Management

HR ASSISTENT

Wil jij graag onderdeel uitmaken van een leuk, gemotiveerd en gezellig HR-team? Zorg jij ervoor dat de administratie rondom de in- door en uitstroom van medewerkers perfect zijn uitgevoerd en draag jij daarmee graag bij aan een geweldige ervaring voor onze medewerkers? Ben jij een ster in het beantwoorden van HR-gerelateerde vragen? Is daarnaast de digitale doorstroom van binnengekomen cv’s, het opbellen van kandidaten en het inplannen van sollicitatiegesprekken ook echt iets voor jou? 

Antwoord jij op bovenstaande vragen enthousiast met JA? Dan zoeken wij jou! 

“ALS HR ASSISTENT DRAAG JIJ BIJ AAN EEN ZO HOOG MOGELIJKE MEDEWERKERSTEVREDENHEID.“

WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Als HR Assistent ben jij samen met de Junior HR adviseur Charlotte en HR Manager Marijne verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden rondom de in-, door- en uitstroom, jij ondersteunt hen waar nodig. Jouw werkzaamheden bestaan uit het opstellen van onder andere brieven en contracten. Daarnaast verwerk jij de mutaties onder andere via onze systemen AFAS en Nostradamus en zorg je ervoor dat alles up-to-date en in orde is in onze andere systemen. Jij zorgt ervoor dat alle taken secuur uitgevoerd worden. Verder staat jouw deur open zodat collega’s je weten te vinden voor verschillende HR-vraagstukken. En:

 • Je houdt je bezig met het opstellen, aanpassen of beëindigen van arbeidsovereenkomsten;
 • Je schrijft vacatureteksten en houdt het recruitment systeem up-to-date;
 • Je verwerkt en houd je bezig met het inplannen van sollicitaties;
 • Je helpt medewerkers op het gebied van ontwikkeling en training.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Als HR Assistant is er bij Van der Valk meer mogelijk dan je denkt. Bij ons leer je wat gastvrijheid is: wij zeggen geen nee, maar bieden een alternatief. Daarnaast zijn er volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

 • Je hebt minstens een relevante afgeronde MBO opleiding;
 • Je bent betrouwbaar, stressbestendig en bent sociaal ingesteld;
 • Je pakt proactief zaken op, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed prioriteiten stellen;
 • Je hebt goede kennis van MS Office;
 • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving en met het werken volgens cao.

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!  Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op: 

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is; 
 • Een Family & Friends membercard die jou korting geeft bij onder andere de restaurants en spa’s van Van der Valk International en op overnachtingen;

 • Mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze bedrijfsfitness.

LEER ONS KENNEN!

Als jij bij ons aan de slag gaat, zul je merken dat niet alleen nieuwe gasten, maar ook vaste gasten hun ogen uit zullen kijken. Na een grondige verbouwing is Hotel Nuland omgetoverd tot een van de modernste en duurzaamste hotels van Nederland. Onder de rook van het prachtig historische ‘s-Hertogenbosch en nabij de prachtige Nulandse heide zorgen jij en je bevlogen collega’s voor een heerlijk en zorgeloos verblijf. En met fijne regelingen en de gezelligste borrels, maken wij het jou en je collega’s ook graag naar de zin!

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 10 andere hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel Lelystad, Hotel 's-Hertogenbosch - Vught, Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch, Hotel Lelystad, Hotel Noordwijk en Hotel Gorinchem. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.

KLAAR OM TE BEGINNEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + Motivatie in te sturen via de knop "solliciteren". 

of

Contact

Voor vragen over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Charlotte van Helden via 06-35118700