Skip to content

Meeting & Event Manager

Nuland, Noord-Brabant, NederlandBanqueting

Meeting & Event Manager

Het leven is een feest… en jij hangt de slingers op! Dat doe je samen met het team binnen Van der Valk Nuland - ‘s-Hertogenbosch. Jij weet als geen ander dat gastvrijheid een beleving is en geeft dit ook door aan onze gasten en medewerkers. Of het nu uitbundig of formeel is, jij bent een fijnproever als het op sfeer aankomt en neemt daar de verantwoordelijkheid voor. Je steekt je handen uit je mouwen én delegeert en zorgt ervoor dat iedereen zich op jouw partij welkom voelt.  

‘‘ALS MEETING & EVENT MANAGER BEN JE FULLTIME CEREMONIEMEESTER.”

WAT GA JE DAN PRECIES DOEN? 

Als Meeting & Events Manager zorg je ervoor dat alle vergaderingen, congressen, trainingen en feesten vlekkeloos verlopen. Dit doe je middels het leidinggeven aan en meewerken met onze medewerkers. Samen met de Sales collega’s zorgen jullie ervoor dat alle partijen strak voorbereid zijn en goed verlopen. Maar jij communiceert daarnaast met opdrachtgevers, om de partijen door te spreken en eventuele laatste wijzigingen door te voeren. En:

 • Het aansturen van de Meeting en Events door het plannen en toewijzen van werkzaamheden;
 • Toezien op de kwaliteit van het eten en onvolkomenheden communiceren met de keuken;
 • Coachen, motiveren en enthousiasmeren van medewerkers;
 • Het beantwoorden van vragen van gasten en medewerkers en waar nodig een toelichting geven waar nodig, op een gastvrije manier;
 • Opzetten, klaarzetten en opruimen van de meeting rooms en het schoonhouden van de break-out ruimtes en toezien op de netheid;
 • Zorgdragen voor alle middelen, producten, voorraden en apparatuur binnen de afdeling;
 • Toezien op en naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en huisregels;
 • Je initieert activiteiten en ontwikkelplannen in het kader van service, kwaliteit en omzet.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Je bent een natuurlijke leider en hebt een hart voor Hospitality, gastvrijheid zit in jou genen en je houdt van doorpakken. Je bent flexibel en kunt goed omgaan met last minute veranderingen. Het ontstaan problemen brengt jouw stresslevel niet in gevaar en jij ziet het oplossen hiervan als een uitdaging. Het samen werken met de keuken, Sales, het restaurant en de Front office zie je als een mooie samenwerking! En:

 • Je hebt een 24/7 mentaliteit en doorzettingsvermogen;
 • Stress komt niet in jouw woordenboek voor;
 • Je hebt een oog voor detail;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau; 
 • Je hebt systeemkennis (Word, Excel en Powerpoint).

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!  Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op: 

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is; 
 • Een Family & Friends membercard die jou korting geeft bij onder andere de restaurants en spa’s van Van der Valk International en op overnachtingen;
 • Mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze bedrijfsfitness.

LEER ONS KENNEN!

Als jij bij ons aan de slag gaat, zul je merken dat niet alleen nieuwe gasten, maar ook vaste gasten hun ogen uit zullen kijken. Na een grondige verbouwing is Hotel Nuland omgetoverd tot een van de modernste en duurzaamste hotels van Nederland. Onder de rook van het prachtig historische ‘s-Hertogenbosch en nabij de heerlijke Nulandse heide zorgen jij en je bevlogen collega’s voor een heerlijk en zorgeloos verblijf. En met fijne regelingen en de gezelligste personeelsborrels, maken wij het jou en je collega’s ook graag naar de zin!

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 10 andere hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel Lelystad, Hotel 's-Hertogenbosch - Vught, Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch, Hotel Lelystad, Hotel Noordwijk en Hotel Gorinchem. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.


KLAAR OM TE BEGINNEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + motivatie in te sturen via de knop "solliciteren".

of

Contact

Voor vragen over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met onze HR-afdeling via 06-35118700