Skip to content

Open Sollicitatiedag

Nuland, Noord-Brabant, NederlandOpen Sollicitatiedag

Ben je op zoek naar een toffe horecabaan? Dan ontmoeten we je graag tijdens een van onze open sollicitatiedagen op woensdag 25 oktober 2023 tussen 19.00 en 21.00 uur of op zondag 29 oktober 2023 tussen 10.00 uur en 11.30 uur. 

Meld je je even van te voren aan via de knop "solliciteren"?

Locatie: Van der Valk Hotel Nuland, Rijksweg 25, 5391 LH Nuland

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN:

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!  Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op: 
- Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is; 
- Een Family & Friends membercard die jou korting geeft bij onder andere de restaurants en spa’s van Van der Valk International en op overnachtingen; 
- Mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze bedrijfsfitness.

LEER ONS KENNEN!
Als jij bij ons aan de slag gaat, zul je merken dat niet alleen nieuwe gasten, maar ook vaste gasten hun ogen uit zullen kijken. Na een grondige verbouwing is Hotel Nuland omgetoverd tot een van de modernste en duurzaamste hotels van Nederland. Onder de rook van het prachtig historische ‘s-Hertogenbosch en nabij de heerlijke Nulandse heide zorgen jij en je bevlogen collega’s voor een heerlijk en zorgeloos verblijf. En met fijne regelingen en de gezelligste personeelsborrels, maken wij het jou en je collega’s ook graag naar de zin!Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 10 andere hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel Lelystad, Hotel 's-Hertogenbosch - Vught, Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch, Hotel Lelystad, Hotel Noordwijk en Hotel Gorinchem. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.

of

Contact

Voor vragen over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met onze HR-afdeling via 06-39329099