Skip to content

Portier

Nuland, Noord-Brabant, NederlandFront Office

PORTIER

Jij bent voor onze gasten de eerste- en laatste glimlach van ons hotel. Bij jou voelt iedereen zich welkom. Of dit nu is om een vraag te stellen of te vragen om hulp. Als eerste aanspreekpunt weet jij wie waar verantwoordelijk voor is en welke collega’s ingezet moeten worden voor de beste service.     


‘‘ALS PORTIER HELP JIJ DE GASTEN MET MEER DAN ALLEEN DE KOFFERS!” 


In samenwerking met het Front Office team creëren jullie samen aan de optimale gastbeleving bij het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Een mooie manier om jezelf te ontwikkelen bij een familiebedrijf dat iedereen kent! Werken bij Van der Valk betekent: werken vol toewijding en elke dag het beste uit jezelf halen. Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien.    


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Als Portier is er bij Van der Valk meer mogelijk dan je denkt. Bij ons leer je wat gastvrijheid is: wij zeggen geen nee, maar bieden een alternatief. Daarnaast zijn er volop kansen om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. 

Hoe zal zo’n werkdag er dan ongeveer uit komen te zien? 

 • Je begroet en assisteert gasten met bagage bij het in/uitchecken van het hotel;
 • Je voorziet de gasten van alle informatie die zij nodig hebben om van hun verblijf te genieten en je helpt gasten met algemene vragen;
 • Je haalt de bagage van de gasten op bij de receptie en brengt het naar de kamers van de gasten;
 • Het schoonmaken en onderhouden van de lobby en de ingang van het hotel;
 • Je doet algemene kantoor boodschappen;
 • En je levert gevraagde producten van de gasten af op de kamer.


WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor de ultieme gasten beleving. Je bent vriendelijk tegen je gasten en je collega’s. Gastvrijheid betekent voor jou nét dat stapje extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En: 

 • Je bent enthousiast en gastvrij; 
 • Je bent representatief en oplossingsgericht; 
 • Je bent flexibel inzetbaar, ook ‘s avonds en in het weekend;
 • Je bent communicatief vaardig.

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!  Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op: 

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is; 
 • Een Family & Friends membercard die jou korting geeft bij onder andere de restaurants en spa’s van Van der Valk International en op overnachtingen;

 • Mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze bedrijfsfitness.


LEER ONS KENNEN!

Als jij bij ons aan de slag gaat, zul je merken dat niet alleen nieuwe gasten, maar ook vaste gasten hun ogen uit zullen kijken. Na een grondige verbouwing is Hotel Nuland omgetoverd tot een van de modernste en duurzaamste hotels van Nederland. Onder de rook van het prachtig historische ‘s-Hertogenbosch en nabij de heerlijke Nulandse heide zorgen jij en je bevlogen collega’s voor een heerlijk en zorgeloos verblijf. En met fijne regelingen en de gezelligste personeelsborrels, maken wij het jou en je collega’s ook graag naar de zin!

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 10 andere hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel Lelystad, Hotel 's-Hertogenbosch - Vught, Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch, Hotel Lelystad, Hotel Noordwijk en Hotel Gorinchem. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.KLAAR OM TE BEGINNEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + motivatie in te sturen via de knop "solliciteren".

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Contact

Voor vragen over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met onze HR-afdeling via 06-39329099