Skip to content

Restaurant Manager

Nuland, Noord-Brabant, NederlandRestaurant

In de rol van Restaurant Manager ben jij de schakel tussen jouw team en onze gewaardeerde gasten. Een warm welkom, culinaire hoogstandjes, vriendelijke bediening en een perfecte timing zijn voor jou vanzelfsprekend. Het is jouw kracht om je medewerkers te motiveren en stimuleren, zodat ze zich continu kunnen ontwikkelen. Samen zetten jullie alles op alles voor die onvergetelijke gastbeleving. Successen worden met elkaar gevierd, maar jij denkt altijd vooruit en zoekt naar manieren om het morgen nog beter te doen. Of het nu gaat om inkoop, gastbeleving of persoonlijke groei, jij ziet nieuwe kansen en mogelijkheden.

Als Restaurant Manager ben je niet alleen verantwoordelijk voor het restaurant, maar ook voor onze dynamische banqueting afdeling en alle aspecten die daarbij komen kijken. Je rapporteert direct aan de Food & Beverage Manager en stapt in een team van gewaardeerde, enthousiaste en hardwerkende aanpakkers, waar iedereen elke dag met passie werkt om onze gasten een fantastische ervaring te bieden.                                                                                                                                               

WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

In de rol van Restaurant Manager ben jij de drijvende kracht achter ons restaurant. Je belangrijkste taak is het operationeel aansturen van je team, waarbij plannen, coördineren en coachen centraal staan. Naast de administratieve werkzaamheden achter jouw bureau is het in deze rol  van belang dat je feeling houdt met de werkvloer, de medewerkers en onze gasten, hierom zal je ook actief meewerken in de operatie.


Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het creëren van unieke concepten, dit kan variëren van zomerse terrasactiviteiten tot binnen activiteiten in onze hotelbar. Bovendien ben je nauw betrokken bij de afdeling keuken, je werkt samen aan het ontwikkelen van de menukaart, arrangementen en speciale deals.

Bij ons staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel, en als Restaurant Manager speel jij hierin een cruciale rol. Je draagt bij aan de voortdurende groei van jezelf en jouw team door middel van praktijkgerichte trainingen, waarbij een onderwerp als bijvoorbeeld gastvrijheid aan bod komt.

En verder? 

 • Controleer je de dagelijkse gang van zaken en stuur je de medewerkers in het restaurant aan;
 • Initieer je activiteiten en ontwikkelplannen in het kader van acties, promoties, service, kwaliteit en omzet;
 • Draag jij zorg voor processen zoals urenregistratie, verlofregistratie en verzuim; 
 • Draag je zorg voor de orde, netheid & hygiëne voor en achter de schermen;
 • Stuur je de afdeling banqueting aan door het plannen en toewijzen van werkzaamheden;
 • Draag je zorg voor alle middelen, producten, voorraden en apparatuur;
 • Draag je zorg voor het opzetten, klaarzetten en opruimen van de banqueting zalen.


WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Wij zijn op zoek naar iemand met minimaal 2 jaar relevante ervaring in een à la carte restaurant, iemand die niet alleen klachten creatief en constructief kan oplossen, maar ook het team kan inspireren om elke dag het beste uit zichzelf te halen. 


Jij barst van de energie en vindt het geweldig om met het team te zorgen voor een restaurant en banqueting afdeling wat op rolletjes loopt. Je motiveert en inspireert het team en legt de focus op hun tevredenheid en groei. Gastvrijheid betekent voor jou die extra stap zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten ons hotel verlaten met een glimlach.


Daarnaast zou het fantastisch zijn als je:

 • Minimaal een mbo 4 werk- en denkniveau hebt;
 • Handig bent met systemen (ervaring met Untill is een bonus);
 • Communicatief sterk bent en je stevig in je schoenen staat;
 • Zowel de Nederlandse als Engelse taal beheerst.

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar! 

Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op: 

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is; 
 • Een salaris vallende tussen schaal 7 en 9 van de Horeca-CAO;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Woon je verder dan 10 km bij het hotel vandaag? Dan heb je recht op een reiskostenvergoeding van Є 0.21 per km;
 • Een Family & Friends membercard die jou korting geeft bij onder andere de restaurants en spa’s van Van der Valk International en op overnachtingen;
 • Mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze fitness.


LEER ONS KENNEN!

Als jij bij ons aan de slag gaat, zul je merken dat niet alleen nieuwe gasten, maar ook vaste gasten hun ogen uit zullen kijken. Na een grondige verbouwing is Hotel Nuland omgetoverd tot één van de moderne en meest duurzame hotels van Nederland. Onder de rook van het prachtig historische ‘s-Hertogenbosch en nabij de heerlijke Nulandse heide zorgen jij en je bevlogen collega’s voor een heerlijk en zorgeloos verblijf. Met fijne regelingen en de gezelligste personeelsborrels, maken wij het jou en je collega’s ook graag naar de zin!

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 10 andere hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel Lelystad, Hotel 's-Hertogenbosch - Vught, Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch, Hotel Lelystad, Hotel Noordwijk en Hotel Gorinchem. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.


KLAAR OM TE BEGINNEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + motivatie in te sturen via de knop "solliciteren".

of

Contact

Voor vragen over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met onze HR-afdeling via 06-39329099