Skip to content

Rooms Division Manager

Nederland, Noord-Brabant, NulandManagement Team

ONDERDEEL UITMAKEN VAN HET MANAGEMENT TEAM VAN HET VERNIEUWDE VAN DER VALK HOTEL IN NULAND?

Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien. In 1968 werd het eerste Van der Valk Motel geopend in Nuland. Inmiddels opent een volledig vernieuwd hotel in Nuland bijna haar deuren. Dit hotel is van alle gemakken voorzien, zoals 12 multifunctionele zalen, een restaurant, hotelbar en ook nog een sushibar. Met deze faciliteiten en onze gastgerichte medewerkers gaan we de verwachtingen volledig overtreffen en bieden we een onvergetelijke totaalbeleving. Voor ons nieuwe hotel zijn we op zoek naar een Rooms Division Manager!

Je draagt bij aan de ontwikkeling van Van der Valk Hotel Nuland-’s-Hertogenbosch en je durft je verantwoordelijkheden te delen. Samen met je collega’s haal jij alles uit de kast. Je viert elk succes, maar denkt meteen na over hoe het morgen nóg beter kan. Heb jij passie voor hotels? Ben je commercieel gedreven, een mensenmens en weet je resultaten neer te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT GA JE PRECIES DOEN?

Als onze Rooms Division Manager heb je al meerdere jaren ervaring opgedaan bij verschillende afdelingen in de hotelbranche. Je stuurt de werkzaamheden in het hotelgedeelte aan via de managers. Hieronder valt de Front Office, Housekeeping en de Technische Dienst. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van zelf opgestelde doelen voor de eigen afdelingen.

Je maakt volledige prognoses en bent een belangrijke spil in de realisatie van het jaarlijkse budget.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

 • Je bent ambitieus, commercieel gedreven, flexibel en weet resultaten neer te zetten;
 • Je bent een natuurlijk netwerker met goede communicatieve vaardigheden;
 • Vloeiend Nederlands en Engels spreken en schrijven is vanzelfsprekend;
 • We vinden het belangrijk dat je eerlijk en open communiceert, zowel met je externe relaties als met je collega's;
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Sterke affiniteit met Front Office;
 • Daarnaast heb je kennis van Revenue systemen, kamer schoonmaak systemen, reserveringssystemen en personeelsbeheer;
 • Ben je gastgericht;
 • Een echte leider;
 • Besluitvaardig;
 • Een ster in plannen en organiseren;
 • Oplossingsgericht.

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!  Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op: 

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is; 
 • Een Family and Friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants; 
 • Mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze bedrijfsfitness;
 • Regelmatig personeelsborrels en teamuitjes. 

LEER ONS KENNEN! 

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 7 andere hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel 's-Hertogenbosch-Vught, Hotel Nuland-’s-Hertogenbosch en Hotel Noordwijk. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire. 

KLAAR OM TE STARTEN?  

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + Motivatie in te sturen via de knop "solliciteren" of middels een WhatsApp bericht naar: 06-35118700
Contact

Voor vragen over deze vacature kun je telefonisch of via WhatsApp contact opnemen met Charlotte van Helden via 06-35118700