Skip to content

Sales & Event Coördinator

Nuland, Noord-Brabant, NederlandSales & Marketing

SALES & EVENT COÖRDINATOR

Vind jij het leuk om reserveringen aan te nemen voor onder andere onze nieuwe Banqueting zalen waar wij in totaal ongeveer 1.500 gasten kunnen verwelkomen? Het van A tot Z organiseren van events en een ster in het opstellen van offertes en de facturatie daarvan? De After Sales is ook echt iets wat jij leuk vindt? Dan zoeken wij JOU!

Als Sales & Event Coördinator versterk jij een gezellig en dynamisch team. Bestaande uit Melissa, met al ruim 10 jaar ervaring binnen de horeca als onze Sales Manager, Anouk als Sales Assistent die ruim 4 jaar ervaring heeft in het Sales vak binnen Hotel Nuland en Pleun die beschikt over een enorme dosis aan horeca ervaring! Je komt samen met hen te werken in ons gloednieuwe hotel, welke van alle nieuwste faciliteiten is voorzien.


WAT GA JE PRECIES DOEN?

Jij zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiende Sales afdeling. Jij mist geen detail en zorgt dat een event tot in de puntjes georganiseerd is en jij bent verantwoordelijk voor:

 • Het verzorgen van offertes op maat voor zowel de Business als Leisure markt;
 • Bewaken van de opvolging van de uitstaande offertes;
 • Verzorgen van diverse overzichten met betrekking tot reserveringen, kameromzetten e.d.;
 • Onderhouden van het contact met relaties, met betrekking tot events en groepen;
 • Enthousiasmeren van relaties over onze faciliteiten tijdens de door jou verzorgde rondleidingen;
 • Het ondersteunen van Anouk en Melissa in alle dagelijkse werkzaamheden.


WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Jij weet jezelf echt te presenteren naar de gasten en vind het leuk om connecties te leggen met verschillende externe partijen, maar ook om initiatief te nemen om verschillende arrangementen aan te bieden aan onze gasten, en:

 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een relevante functie;
 • Je bent prestatiegericht en ambitieus;
 • Je hebt kennis van MS Office;
 • Je vindt het leuk om je enthousiasme en overtuiging over te brengen op de gasten en relaties;
 • Je weet jezelf als een echte Sales & Event Coördinator te presenteren naar gasten en relaties, je neemt het initiatief en legt gemakkelijk contacten.

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!  Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op: 

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is; 
 • Een Family & Friends membercard die jou korting geeft bij onder andere de restaurants en spa’s van Van der Valk International en op overnachtingen;

 • Mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze bedrijfsfitness.


LEER ONS KENNEN!

Als jij bij ons aan de slag gaat, zul je merken dat niet alleen nieuwe gasten, maar ook vaste gasten hun ogen uit zullen kijken. Na een grondige verbouwing is Hotel Nuland omgetoverd tot een van de modernste en duurzaamste hotels van Nederland. Onder de rook van het prachtig historische ‘s-Hertogenbosch en nabij de prachtige Nulandse heide zorgen jij en je bevlogen collega’s voor een heerlijk en zorgeloos verblijf. En met fijne regelingen en de gezelligste borrels, maken wij het jou en je collega’s ook graag naar de zin!

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 10 andere hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel Lelystad, Hotel 's-Hertogenbosch - Vught, Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch, Hotel Lelystad, Hotel Noordwijk en Hotel Gorinchem. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.


KLAAR OM TE BEGINNEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + Motivatie in te sturen via de knop "solliciteren". 

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Contact

Voor vragen over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met onze HR-afdeling via 06-39329099