Skip to content

Sales Manager

Nuland, Noord-Brabant, NederlandSales & Marketing

SALES MANAGER

Dus jij hebt een netwerk waar je U tegen zegt? Mooi! Wij hebben zalen waar wij in totaal ongeveer 1.500 gasten kunnen verwelkomen, vergaderruimtes, restaurants en z'n 135 hotelkamers die we ermee kunnen vullen. Weet jij van elke vraag een kans te maken? En kun jij elke kans verzilveren? Dan wordt het hoog tijd voor een gesprek! 

“ALS SALES MANAGER CREËER JE COMMERCIËLE KANSEN VOOR ONZE GASTVRIJHEID.”

WAT GA JE PRECIES DOEN?

Als Sales Manager is er bij Van der Valk Hotel Nuland meer mogelijk dan je denkt. Tijdens je inwerkperiode doorloop je alle facetten van de afdeling. Je grijpt je kans om alles over ons hotel te leren. Dagelijks haal jij het beste uit jezelf en uit jouw collega’s. Je weet daarnaast als geen ander wat gastvrijheid is en kunt dit goed overbrengen op jouw collega’s. Bij ons luidt de slogan namelijk: “wij zeggen geen nee, maar bieden een alternatief”. Daarnaast: 

 • Rapporteer en adviseer je aan de Operations Manager;
 • Benader en bezoek je (potentiële) relaties, geef je informatie over faciliteiten, arrangementen en prijzen en verzorg je rondleidingen;
 • Draag je zorg voor HR gerelateerde processen, zoals uren-, verlof- en verzuim registratie;
 • Vorm je informatie om tot concrete plannen per doelgroep in termen van zowel commerciële en financiële doelstellingen;
 • Ben je verantwoordelijk voor het behoud en de uitbreiding van de omzet bij bestaande en nieuwe relaties en benut je businessmogelijkheden. 

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiende Sales afdeling. Jij begeleidt je collega’s en bent voor hen een betrouwbaar aanspreekpunt. Je motiveert en enthousiasmeert het team en legt de nadruk op hun tevredenheid en ontwikkeling. Je hebt zelfkennis, bent kritisch en je bent altijd bezig met wat beter kan. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om er indirect voor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring in een relevante omgeving;
 • Kennis van faciliteiten, arrangementen en prijsstelling;
 • Je bent prestatiegericht en ambitieus;
 • Je weet je goed te presenteren, neemt het initiatief en legt gemakkelijk contacten.

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!  Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op: 

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is; 
 • Een Family & Friends membercard die jou korting geeft bij onder andere de restaurants en spa’s van Van der Valk International en op overnachtingen;

 • Mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze bedrijfsfitness.

LEER ONS KENNEN!

Als jij bij ons aan de slag gaat, zul je merken dat niet alleen nieuwe gasten, maar ook vaste gasten hun ogen uit zullen kijken. Na een grondige verbouwing is Hotel Nuland omgetoverd tot een van de modernste en duurzaamste hotels van Nederland. Onder de rook van het prachtig historische ‘s-Hertogenbosch en nabij de prachtige Nulandse heide zorgen jij en je bevlogen collega’s voor een heerlijk en zorgeloos verblijf. En met fijne regelingen en de gezelligste borrels, maken wij het jou en je collega’s ook graag naar de zin!

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 10 andere hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel Lelystad, Hotel 's-Hertogenbosch - Vught, Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch, Hotel Lelystad, Hotel Noordwijk en Hotel Gorinchem. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.

KLAAR OM TE BEGINNEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + Motivatie in te sturen via de knop "solliciteren". 

of

Contact

Voor vragen over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Charlotte van Helden via 06-35118700