Skip to content

Supervisor Housekeeping

Nuland, Noord-Brabant, NederlandHousekeeping

SUPERVISOR HOUSEKEEPING

Jij begrijpt dat een hotelkamer inlopen een beleving is. Je voelt het, je ruikt het en je ziet het. Met die instelling inspecteer jij de verblijven van ons hotel. Niets ontgaat je! De fris opgemaakte bedden, alles precies op de juiste plek, schone handdoeken en heerlijke verzorgingsartikelen. Alles moet kloppen. Jij weet je enthousiasme hiervoor elke dag op je team over te brengen zodat als gasten neerploffen op een bed, ze zich verwend voelen. 

 “ALS SUPERVISOR HOUSEKEEPING ZORG JIJ VOOR DE ULTIEME LOGEERBELEVING.”


Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiende Housekeeping afdeling. Je bent vriendelijk tegen je gasten en je collega’s. Jij begeleidt je collega’s en bent voor hen een betrouwbaar aanspreekpunt. Je motiveert en enthousiasmeert het team en legt de nadruk op hun tevredenheid en ontwikkeling.


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN

 • Zorgdragen voor het inwerken van medewerkers;
 • Toewijzen van werkzaamheden, geven van aanwijzigingen/instructies en toezien op de voortgang;
 • Waarborgen van de kwaliteit van de schoonmaak;
 • Personeelsregistratie, uren, roosters en vakantieplanning etc.;
 • Zorgen voor juiste middelen en voldoende voorraad;
 • Je kunt jezelf ontwikkelen in jouw rol.


WAAROM DEZE BAAN BIJ JOU PAST

Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach.  En: 

 • Je bent flexibel inzetbaar, ook 's avonds en in het weekend;
 • Je bent enthousiast en gastvrij;
 • Bij voorkeur leidinggevende ervaring;
 • Een diploma op het gebied van facilitymanagement is een pré;
 • Je bent resultaatgericht en hebt de drive om samen met je team te werken aan de schoonste kamer van Nederland.


WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!  Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op: 

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is; 
 • Een Family & Friends membercard die jou korting geeft bij onder andere de restaurants en spa’s van Van der Valk International en op overnachtingen;

 • Mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze bedrijfsfitness.


LEER ONS KENNEN!

Als jij bij ons aan de slag gaat, zul je merken dat niet alleen nieuwe gasten, maar ook vaste gasten hun ogen uit zullen kijken. Na een grondige verbouwing is Hotel Nuland omgetoverd tot een van de modernste en duurzaamste hotels van Nederland. Onder de rook van het prachtig historische ‘s-Hertogenbosch en nabij de heerlijke Nulandse heide zorgen jij en je bevlogen collega’s voor een heerlijk en zorgeloos verblijf. En met fijne regelingen en de gezelligste personeelsborrels, maken wij het jou en je collega’s ook graag naar de zin!

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 10 andere hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel Lelystad, Hotel 's-Hertogenbosch - Vught, Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch, Hotel Lelystad, Hotel Noordwijk en Hotel Gorinchem. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.


KLAAR OM TE BEGINNEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + motivatie in te sturen via de knop "solliciteren".

of

Contact

Voor vragen over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met onze HR-afdeling via 06-39329099