Skip to content

Sushi Kok

Nuland, Noord-Brabant, NederlandKeuken

SUSHI KOK
Gerechten uit jouw keuken zijn met aandacht voor jouw gasten bereid. Punt uit! Als Sushi Kok houd je je dagelijks bezig met de gehele bereiding en uitgave van sushi. Je vindt het geweldig om hele vissen te verwerken en te bereiden tot de beste sushi en sashimi. Het snijden van de verschillende garnituren, tot het fileren. Bij Van der Valk Nuland-'s-Hertogenbosch voer je verschillende taken uit als Sushi Kok! Je hebt als Sushi Kok een scherp oog voor detail, zodat jouw sushi de keuken niet verlaat voordat ze picture-perfect zijn!


‘‘ALS SUSHI KOK HEB JIJ OOG VOOR DETAIL EN GAAN JOUW ROLLEN PAS DE KEUKEN UIT WANNEER ZE ER PERFECT UITZIEN.’’


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?
In de rol van Sushi Kok ben je verantwoordelijk voor de sushi afdeling van Van der Valk Nuland-‘s-Hertogenbosch. Naast het bereiden van verschillende sushi en sashimi gerechten vind jij het ook leuk om werkzaam te zijn in andere parties binnen de keuken, waar jij indien nodig wordt ingezet.  En:

 • Ben je bekend met verschillende soorten vissen en het bereiden/fileren daarvan;
 • Je kunt bij jouw sushi station gasten te woord staan en uitleg geven over de kaart;
 • Je mag creatief meedenken over nieuwe gerechten; 
 • Vanzelfsprekend werken wij volgens de HACCP en Arbo wetgeving;
 • Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van de werkomgeving.


WAAROM DEZE BAAN BIJ JE PAST?
Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiende keuken. Jij begeleidt je collega’s en bent voor hen een betrouwbaar aanspreekpunt. Je motiveert en enthousiasmeert het team en legt de nadruk op hun tevredenheid en ontwikkeling. Je hebt zelfkennis, bent kritisch en je bent altijd bezig met wat beter kan. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. Daarnaast beschik je over: 

 • De kennis van het bereiden van Sushi is een pre;
 • Je hebt affiniteit met de manier van Aziatisch koken;
 • Je hebt een praktische, actieve en doelgerichte instelling;
 • Kun je goed werken in teamverband, ben je enthousiast en gastvrij; 
 • Heb je een praktische, actieve en doelgerichte instelling.

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!  Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op: 

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is; 
 • Een Family & Friends membercard die jou korting geeft bij onder andere de restaurants en spa’s van Van der Valk International en op overnachtingen;

 • Mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze bedrijfsfitness.


LEER ONS KENNEN!

Als jij bij ons aan de slag gaat, zul je merken dat niet alleen nieuwe gasten, maar ook vaste gasten hun ogen uit zullen kijken. Na een grondige verbouwing is Hotel Nuland omgetoverd tot een van de modernste en duurzaamste hotels van Nederland. Onder de rook van het prachtig historische ‘s-Hertogenbosch en nabij de heerlijke Nulandse heide zorgen jij en je bevlogen collega’s voor een heerlijk en zorgeloos verblijf. En met fijne regelingen en de gezelligste personeelsborrels, maken wij het jou en je collega’s ook graag naar de zin!

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 10 andere hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel Lelystad, Hotel 's-Hertogenbosch - Vught, Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch, Hotel Lelystad, Hotel Noordwijk en Hotel Gorinchem. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.


KLAAR OM TE BEGINNEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + Motivatie in te sturen via de knop "solliciteren". 

of

Contact

Voor vragen over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met onze HR-afdeling via 06-39329099