Skip to content

Uitgifte Medewerker

Nederland, Noord-Brabant, NulandRestaurant

UITGIFTE MEDEWERKER FOOD & BEVERAGE

Dagelijks krijg je te maken met diverse werkplekken in het hotel en er is geen één dag saai, kortom, ben jij een flexibele duizendpoot dan is dit jouw (bij)baan! De werkzaamheden binnen onze F&B outlets zijn zeer divers en je zult binnen deze outlets rouleren. Uitdaging genoeg dus. Als Medewerker Uitgifte is er bij Van der Valk meer mogelijk dan je denkt. Bij ons leer je wat gastvrijheid is: wij zeggen geen nee, maar bieden een alternatief. Daarnaast zijn er volop kansen om door te groeien en kun je bij ons flexibele (horeca)uren werken.

Samengevat, een dynamische job in een gezellig team!

" JIJ ZORGT ERVOOR DAT ALLES GOED OP TAFEL KOMT TE STAAN BIJ ONZE GASTEN. "

WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Als Uitgifte Medewerker Bediening ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van onze gasten in de diverse F&B outlets. Je komt te werken in een dynamisch en gezellig team. Samen met je collega’s zorg je iedere werkdag weer voor een goede werksfeer, een net restaurant een tevreden gasten. Daarnaast je voornamelijk zorg voor het uit serveren van de dranken en gerechten. Hoe zal er zo’n werkdag dan ongeveer uit komen te zien?

 • Je help bij het verzorgen van mise en place;
 • Je ontvangt de gasten bij binnenkomst en neemt (tafel)reserveringen aan;
 • Je serveert de drankjes en gerechten;
 • Je biedt indien nodig ondersteuning aan andere afdelingen;
 • Je zorgt voor het op- en afruimen na afloop en maakt aan de hand van schoonmaaklijsten de bar en het luik schoon.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Je beleeft plezier in het verlenen van gastgerichte service en om zorg te dragen voor tevreden gasten. Ook zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiend restaurant. Je bent vriendelijk tegen je gasten en je collega’s. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En:

 • Je bent betrokken bij de organisatie en haar werkzaamheden;
 • Je bent gast- en servicegericht;
 • Je bent enthousiast en energiek;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en of Engelse taal;
 • Je bent flexibel inzetbaar, ook ‘s avonds en/of in het weekend;
 • Je hebt oog voor detail; 
 • Je hebt een prettige en plezierige omgang met collega’s.

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!  Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op: 

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is; 
 • Een Family & Friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants; 
 • Mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze bedrijfsfitness.

LEER ONS KENNEN!

Als jij bij ons aan de slag gaat, zul je merken dat niet alleen nieuwe gasten, maar ook vaste gasten hun ogen uit zullen kijken. Na een grondige verbouwing is Hotel Nuland omgetoverd tot een van de modernste en duurzaamste hotels van Nederland. Onder de rook van het prachtig historische ‘s-Hertogenbosch en nabij de heerlijke Nulandse heide zorgen jij en je bevlogen collega’s voor een heerlijk en zorgeloos verblijf. En met fijne regelingen en de gezelligste personeelsborrels, maken wij het jou en je collega’s ook graag naar de zin!

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 10 andere hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel Lelystad, Hotel 's-Hertogenbosch - Vught, Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch, Hotel Lelystad, Hotel Noordwijk en Hotel Gorinchem. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.


KLAAR OM TE BEGINNEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + Motivatie in te sturen via de knop "solliciteren". 

Contact

Voor vragen over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Charlotte van Helden via 06-35118700