Skip to content

Keuken Hulp

On-site
 • Nuland, Noord-Brabant, Netherlands
Keuken

Job description

KEUKEN HULP

In de modernste keukens met de nieuwste apparatuur werk je samen met een gedreven keukenteam. Ons a la carte restaurant heeft gemiddeld 250+ zitplaatsen en ook een live cooking restaurant met gemiddeld plek voor zo’n 200+ gasten. Werken bij Van der Valk betekent dat je er in één klap heel veel leuke nieuwe collega’s bij krijgt.


"ALS KEUKEN HULP CREEER JE SAMEN MET JE COLLEGA’S DE BESTE GEUR EN SMAAKBELEVING!"


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Als Keuken hulp is er bij Van der Valk meer mogelijk dan je denkt. Je grijpt je kans om alles over ons hotel te leren kennen. Dagelijks haal jij het beste uit jezelf en je collega’s. Je weet daarnaast als geen ander wat gastvrijheid is en kunt dit goed overbrengen. En: 

 • Je mag creatief meedenken over nieuwe gerechten; 
 • Je bereidt gerechten volgens receptuur of op aanwijzingen van de Sous- & Chef Kok; 
 • Vanzelfsprekend werken wij volgens de HACCP en Arbo wetgeving;
 • Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van de werkomgeving;
 • Je kookt live mee op onze buffetten;
 • Assisteert in de keuken waar nodig.


WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?
Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiende keuken. Je bent vriendelijk tegen je gasten en je collega’s. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En: 

 • Je hebt oog voor details; 
 • Je kan omgaan met tijdsdruk; 
 • Je houd van aanpakken;
 • Je bent flexibel inzetbaar, ook ‘s avonds en/of in het weekend;
 • Je bent collegiaal, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een actieve houding. 

Job requirements

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!  Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op: 

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is; 
 • Een Family & Friends membercard die jou korting geeft bij onder andere de restaurants en spa’s van Van der Valk International en op overnachtingen;

 • Mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze bedrijfsfitness.


LEER ONS KENNEN!

Als jij bij ons aan de slag gaat, zul je merken dat niet alleen nieuwe gasten, maar ook vaste gasten hun ogen uit zullen kijken. Na een grondige verbouwing is Hotel Nuland omgetoverd tot een van de modernste en duurzaamste hotels van Nederland. Onder de rook van het prachtig historische ‘s-Hertogenbosch en nabij de heerlijke Nulandse heide zorgen jij en je bevlogen collega’s voor een heerlijk en zorgeloos verblijf. En met fijne regelingen en de gezelligste personeelsborrels, maken wij het jou en je collega’s ook graag naar de zin!

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 10 andere hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel Lelystad, Hotel 's-Hertogenbosch - Vught, Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch, Hotel Lelystad, Hotel Noordwijk en Hotel Gorinchem. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.


KLAAR OM TE BEGINNEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + Motivatie in te sturen via de knop "solliciteren". 

or

Apply with Indeed unavailable