Skip to content

Sales & Event Coördinator

Op locatie
 • Nuland, Noord-Brabant, Nederland
Sales & Marketing

SALES & EVENT COÖRDINATOR

Vind jij het leuk om reserveringen aan te nemen voor onder andere onze nieuwe Banqueting zalen waar wij in totaal ongeveer 1.500 gasten kunnen verwelkomen? Het van A tot Z organiseren van events en een ster in het opstellen van offertes en de facturatie daarvan? De After Sales is ook echt iets wat jij leuk vindt? Dan zoeken wij JOU! Als Sales & Event Coördinator versterk jij een gezellig en dynamisch team. Bestaande uit Melissa als Sales Manager, Anouk als Sales Assistent en Robbin als Sales & Event Coördinator.


WAT GA JE PRECIES DOEN?

Jij zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiende Sales afdeling. Jij mist geen detail en zorgt dat een event tot in de puntjes georganiseerd is en jij bent verantwoordelijk voor:

 • Het verzorgen van offertes op maat voor zowel de Business als Leisure markt;
 • Bewaken van de opvolging van de uitstaande offertes;
 • Verzorgen van diverse overzichten met betrekking tot reserveringen, kameromzetten e.d.;
 • Onderhouden van het contact met relaties, met betrekking tot events en groepen;
 • Enthousiasmeren van relaties over onze faciliteiten tijdens de door jou verzorgde rondleidingen;
 • Het ondersteunen van jouw collega's in alle dagelijkse werkzaamheden.


WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Jij weet jezelf echt te presenteren naar de gasten en vind het leuk om connecties te leggen met verschillende externe partijen, maar ook om initiatief te nemen om verschillende arrangementen aan te bieden aan onze gasten, en:

 • Je bent prestatiegericht en ambitieus;
 • Je hebt kennis van MS Office;
 • Je vindt het leuk om je enthousiasme en overtuiging over te brengen op de gasten en relaties;
 • Je bent flexibel inzetbaar en beschikbaar in het weekend;
 • Je weet jezelf als een echte Sales & Event Coördinator te presenteren naar gasten en relaties.

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!  

Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op: 

 • Een reiskostenvergoeding van € 0,23 cent per kilometer vanaf 10 km enkele reis;
 • De mogelijkheid om, tegen een kleine vergoeding, te genieten van een personeelslunch;
 • Een Friends & Family membercard die jou korting geeft op o.a. onze donuts bij Dunkin’, de meest verse pasta’s bij Vapiano, overnachtingen in onze Van der Valk hotels en in onze restaurants;
 • De mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze bedrijfsfitness;
 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is.


LEER ONS KENNEN! 

Als jij bij ons aan de slag gaat, zul je merken dat niet alleen nieuwe gasten, maar ook vaste gasten hun ogen uit zullen kijken. Na een grondige verbouwing is Hotel Nuland omgetoverd tot een van de modernste en duurzaamste hotels van Nederland. Onder de rook van het prachtig historische ‘s-Hertogenbosch en nabij de prachtige Nulandse heide zorgen jij en je bevlogen collega’s voor een heerlijk en zorgeloos verblijf. En met fijne regelingen en de gezelligste borrels, maken wij het jou en je collega’s ook graag naar de zin!

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 10 andere hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel Lelystad, Hotel 's-Hertogenbosch - Vught, Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch, Hotel Lelystad, Hotel Noordwijk en Hotel Gorinchem. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.


KLAAR OM TE BEGINNEN? 

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Stuur dan jouw cv in door op de 'solliciteren' button te klikken. Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan gerust contact met mij op, je kunt mij bereiken op 06-30267083 (Marie-Louise van Geelen - Recruitment Business Partner). See you soon!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar