Skip to content

Keuken Manager

Nuland, Noord-Brabant, NederlandKeuken

KEUKEN MANAGER

Als Keuken Manager bij Van der Valk Hotel Nuland-’s-Hertogenbosch heb jij de leiding over het gehele keuken team, het aansturen van een groot team is voor jou dan ook geen probleem. Je werkt nauw samen met onze Chef-kok, in jullie samenwerking richt jij je voornamelijk op het administratieve deel van de keuken en bovendien ben jij ook een creatieveling waarvoor het bedenken van recepturen, menukaarten en buffetten geen probleem is!

Hotel Nuland heeft recent een complete renovatie ondergaan en is door hierdoor van alle nieuwe trends en faciliteiten voorzien. Jij wordt er als Keuken Manager enthousiast van om samen met jouw team mee te werken in deze splinternieuwe keuken.

WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

In de rol van Keuken Manager ben je verantwoordelijk voor het keuken team, hieronder vallen de Chef-kok, de Sushi-chef, de Sous-chef, de Junior Sous-chef, Chef de Partie en de keuken medewerkers. ook ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van 4 verschillende locaties binnen ons hotel, de hoofdkeuken, het live cooking station, de private dinning en het live cooking station bij de banqueting zalen, er kunnen namelijk 1.500 gasten tegelijkertijd bij ons dineren!

Je rapporteert en adviseert de Food and Beverage Manager en verliest hierbij de doelstellingen nooit uit het oog. En:

 • Je bent eindverantwoordelijk voor de aansturing van de keukenbrigade;
 • Je houdt je bezig met, je schrijft en controleert de HACCP en het naleven hiervan;
 • Je maakt roosters en je houdt de administratieve taken goed in gaten;
 • Je geeft trainingen om jouw team te versterken;
 • Je ontwikkelt jezelf en pakt kansen om verder te groeien in jouw rol;
 • Je drukt jouw stempel op het culinaire niveau van het hotel;
 • Je coördineert een zo’n effectief en efficiënt mogelijk bereidingsproces;
 • Je stelt samen met de Chef-kok en met het team recepten en menu’s vast op basis van jouw inhoudelijke kennis en reikt hiervoor ideeën aan.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiende keuken en de administratie hiervan. Jij begeleidt je collega’s en bent voor hen een betrouwbaar aanspreekpunt. Je motiveert en enthousiasmeert het team en legt de nadruk op hun tevredenheid en ontwikkeling. Je hebt zelfkennis, bent kritisch en je bent altijd bezig met wat beter kan.

Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En:

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
 • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt kennis van MS Office;
 • Je hebt oog voor detail;
 • Je kunt goed werken in teamverband;
 • Je bent enthousiast en gastvrij.

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!  Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op: 

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is; 
 • Een Family&Friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants; 
 • Mogelijkheid om gebruik te maken van onze bedrijfsfitness.

LEER ONS KENNEN! 

Als jij bij ons aan de slag gaat, zul je merken dat niet alleen nieuwe gasten, maar ook vaste gasten hun ogen uit zullen kijken. Na een grondige verbouwing is Hotel Nuland omgetoverd tot een van de modernste en duurzaamste hotels van Nederland. Onder de rook van het prachtig historische ‘s-Hertogenbosch en nabij de heerlijke Nulandse heide zorgen jij en je bevlogen collega’s voor een heerlijk en zorgeloos verblijf. En met fijne regelingen en de gezelligste personeelsborrels, maken wij het jou en je collega’s ook graag naar de zin!

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 10 andere hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel Lelystad, Hotel 's-Hertogenbosch - Vught, Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch, Hotel Lelystad, Hotel Noordwijk en Hotel Gorinchem. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.

KLAAR OM TE STARTEN?  

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + Motivatie in te sturen via de knop "solliciteren".

of

Contact

Voor vragen over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met onze HR-afdeling via 06-35118700