Overslaan naar content

Chef Kok

Op locatie
 • Nuland, Noord-Brabant, Nederland
Keuken

CHEF KOK

Wil jij de allermooiste en lekkerste gerechten op de kaart zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als Chef Kok bij Van der Valk Hotel Nuland - ‘s-Hertogenbosch is er meer mogelijk dan je denkt. Sinds februari 2023 hebben wij een splinternieuwe hotel en jij grijpt je kans om alles over ons hotel en onze Keuken te leren en jij past jouw kennis toe om ons keuken team naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast weet jij als geen ander wat gastvrijheid is en kunt dit goed overbrengen op alle collega’s.


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

In de rol van Chef Kok ben je verantwoordelijk voor het keuken team, hieronder vallen, de Sous-chef, de Junior-Sous-chef, de Sushi-chef, Chef de Partie en de keuken medewerkers en ook de medewerkers van de Spoelkeuken. Ook ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van 4 verschillende locaties binnen ons gloednieuwe hotel, de hoofdkeuken, het live cooking station, de private dining en het live cooking station bij de banqueting zalen. Je rapporteert en adviseert aan de Keuken Manager en verliest hierbij de doelstellingen niet uit het oog. En:

 • Je bent eindverantwoordelijk voor de aansturing van de keukenbrigade;
 • Je kunt jezelf ontwikkelen en kansen pakken om verder te groeien in jouw rol;
 • Je drukt jouw stempel op het culinaire niveau van het hotel;
 • Je coördineert een zo’n effectief en efficiënt mogelijk bereidingsproces;
 • Je stelt samen met het team recepten en menu’s vast op basis van jouw inhoudelijke kennis en reikt deze aan;
 • Je zorgt ervoor dat alle gerechten conform receptuur worden bereid.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiende keuken. Jij begeleidt je collega’s en bent voor hen een betrouwbaar aanspreekpunt. Je motiveert en enthousiasmeert het team en legt de nadruk op hun tevredenheid en ontwikkeling. Je hebt zelfkennis, bent kritisch en je bent altijd bezig met wat beter kan.

Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En:

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt ervaring in hotels met grote banqueting partijen;
 • Je hebt oog voor detail en je bent een uitstekende kok!;
 • Je kunt goed werken in teamverband;
 • Je bent enthousiast en gastvrij.


WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!  Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op: 

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is; 
 • Een Family&Friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants; 
 • Mogelijkheid om gebruik te maken van onze bedrijfsfitness.LEER ONS KENNEN!

Als jij bij ons aan de slag gaat, zul je merken dat niet alleen nieuwe gasten, maar ook vaste gasten hun ogen uit zullen kijken. Na een grondige verbouwing is Hotel Nuland omgetoverd tot een van de modernste en duurzaamste hotels van Nederland. Onder de rook van het prachtig historische ‘s-Hertogenbosch en nabij de heerlijke Nulandse heide zorgen jij en je bevlogen collega’s voor een heerlijk en zorgeloos verblijf. En met fijne regelingen en de gezelligste personeelsborrels, maken wij het jou en je collega’s ook graag naar de zin!

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 10 andere hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel Lelystad, Hotel 's-Hertogenbosch - Vught, Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch, Hotel Lelystad, Hotel Noordwijk en Hotel Gorinchem. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.


KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + Motivatie in te sturen via de knop "solliciteren".

of

Apply with Indeed onbeschikbaar