Skip to content

Executive Chef

Nederland, Noord-Brabant, NulandKeuken

EXECUTIVE CHEF

Als Executive Chef is er bij Van der Valk meer mogelijk dan je denkt. Tijdens je inwerkperiode doorloop je alle facetten van jouw afdeling. Je grijpt je kans om alles over ons hotel te leren. Dagelijks haal jij het beste uit jezelf en je collega’s. Op dit moment zit hotel Nuland nog in een pop-up locatie maar er wordt keihard gewerkt naar de nieuwe situatie. Hier kun jij je steentje aan bijdragen! Na de inwerkperiode kun je de dagelijkse werkzaamheden die bij de functie horen zelfstandig uitvoeren. Je weet daarnaast als geen ander wat gastvrijheid is en kunt dit goed overbrengen op alle collega’s. Bij ons luidt de slogan namelijk: “wij zeggen geen nee, maar bieden een alternatief”.


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

In de rol van Executive Chef ben je verantwoordelijk voor het keuken team, hieronder vallen, de Chefkok, de Sushi-chef, de Sous-chef, de Junior Sous-chef, Chef de Partie en de keuken mederwerkers. Ook ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van 4 verschillende locaties binnen ons hotel, de hoofdkeuken, het live cooking station, de private dinning en het live cooking station bij de banqueting zalen. Je rapporteert en adviseert de Food and Beverage Manager en verliest hierbij de doelstellingen nooit uit het oog. En: 

· Je bent eindverantwoordelijk voor de aansturing van de keukenbrigade;

· Je maakt roosters;

· Je geeft trainingen om jouw team te versterken;

· Je kunt jezelf ontwikkelen en kansen pakken om verder te groeien in jouw rol;

· Je drukt jouw stempel op het culinaire niveau van het hotel;

· Je coördineert een zo’n effectief en efficiënt mogelijk bereidingsproces;

· Je stelt samen met het team recepten en menu’s vast op basis van jouw inhoudelijke kennis en reikt deze aan.


WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiend keuken. Jij begeleidt je collega’s en bent voor hen een betrouwbaar aanspreekpunt. Je motiveert en enthousiasmeert het team en legt de nadruk op hun tevredenheid en ontwikkeling. Je hebt zelfkennis, bent kritisch en je bent altijd bezig met wat beter kan.

Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En:

· Minimaal een afgeronde HBO-opleiding;

· Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring in een soortgelijke functie;

· Je hebt oog voor detail;

· je kunt goed werken in teamverband;

· je bent enthousiast en gastvrij.

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!  Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op: 

  • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is; 
  • Een Family&Friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants; 
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van onze bedrijfsfitness.


LEER ONS KENNEN! 

Als jij bij ons aan de slag gaat, zul je merken dat niet alleen nieuwe gasten, maar ook vaste gasten hun ogen uit zullen kijken. Na een grondige verbouwing is Hotel Nuland omgetoverd tot een van de modernste en duurzaamste hotels van Nederland. Onder de rook van het prachtig historische ‘s-Hertogenbosch en nabij de heerlijke Nulandse heide zorgen jij en je bevlogen collega’s voor een heerlijk en zorgeloos verblijf. En met fijne regelingen en de gezelligste personeelsborrels, maken wij het jou en je collega’s ook graag naar de zin!

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen nog 10 andere hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel Lelystad, Hotel 's-Hertogenbosch - Vught, Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch, Hotel Lelystad, Hotel Noordwijk en Hotel Gorinchem. Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.

KLAAR OM TE STARTEN?  

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Dat kan door jouw CV + Motivatie in te sturen via de knop "solliciteren" of middels een WhatsApp bericht naar: 06-35118700

Contact

Voor vragen over deze vacature kun je telefonisch of via WhatsApp contact opnemen met Charlotte van Helden via 06-35118700